Nina Daniele is Playmate van het Jaar!

Orkaan Nina Daniele is verkozen tot Playmate van het Jaar en wat voor één. Het is geen wonder dat deze dame een absolute favoriet was.

Door: Admin Playboy
Women

De mooie Nina Daniele is door lezers van de Amerikaanse Playboy verkozen tot Playmate van het Jaar. Om dat te vieren brengt ze de Femlin, het door Hugh Hefner bedachte cartoontje dat je regelmatig in Playboy tegenkomt, tot leven.


Het is definitief: Sabina Toet is Playmate van het jaar!
Lees ook:
Het is definitief: Sabina Toet is Playmate van het jaar!
De stemmen zijn geteld, de jury heeft besloten: Sabina is onze Playmate van het jaar. Dat vraagt om een nieuwe shoot met de verleidelijke brunette.

Nina Daniele komt uit de Bronx, New York en houdt van een man die direct en open durft te zijn. Dat zijn handige zaken om te weten. Daniele is op haar best buiten haar comfortzone, al vindt ze altijd wel een manier om binnen no-time comfortabel te worden. Ze is energiek, deinst nergens voor terug en het toonbeeld van een giegelende, extraverte levensgenieter.

Na een studie creative writing en fotografie schreef ze maandenlang en fotografeerde ze alles wat los en vast zat. Tot ze zelf voor de camera verscheen, we kunnen wel stellen dat we daar ontzettend blij mee zijn.

De hele naaktshoot zie je in de Playboy die nu in de winkel ligt!

Haar vorige shoot:

Gerelateerd nieuws