Door: Admin Playboy
Dating & sex

DÉ GIDS VOOR BADKAMERSSEKS

Je gaat uit. Je hebt zin. Buiten is het koud en in de club zijn veel te veel mensen. De toilet blijft over. Maar hoe pak je dit aan?

De kunst van toilettango

Van de twee voeten die onder het hokje staan, naar het schaapachtige wijfie dat giechelt in de herentoiletten. Ook dit weekend zullen veel koppels samen naar de toiletten strompelen. En dan niet om samen te gaan plassen. 

 

Sexy uitstraling

Geil, leeg, vrijgezel - sommige meisjes gaan uit voor seks. En als je de gelukkige kandidaat bent, zul je het zien - als je weet waar je op moet letten. We zullen het je even uitleggen. Het zit namelijk in haar ogen, in de manier waarop ze naar je kijkt, in haar vibe. Ongeacht wat ze zegt, zal haar hele essentie schreeuwen: 'neem mij vanavond.' Soms is het duidelijk, soms subtiel. Maar als het er is, is het er. 

 

Loopt ze achter je aan als je wegloopt? 

Als ze je graag rond de bar volgt, zal ze je waarschijnlijk graag, hand in hand, naar de toiletten volgen.

 

Raakt ze je aan? 

Raakt ze je aan? Kijkt ze naar bepaalde lichaamsdelen? Als er ooit een indicator is dat een meisje klaar is om te gaan, is dit het. 

 

Zoent ze je?

Zoenen is op dit moment geen absolute vereiste, maar het is een goede indicator. Als ze twijfelt om je in een bar te zoenen, hoe groot is dan de kans dat ze met je mee naar de wc gaat? Waarschijnlijk nul.

 

Het moment van de waarheid

Zeg gewoon iets als 'Kom mee,' met een brutale glimlach en pak haar bij de hand. Vraag haar of ze zich avontuurlijk voelt, of: 'Ik wil jou, volg mij'. Het belangrijkste is dat je hierin het voortouw neemt. Kies voor de gehandicapte badkamer indien mogelijk, ze zijn schoner en ruimer.