Maak eens een Negroni met deze toffe vermout uit Rotterdam

Lekker, nieuw spul uit Rotterdam om fijn mee te mixen deze zomer

baron vermout rotterdam

Rotjeknor blijkt nog steeds de perfecte kweekvijver voor zelfgemaakte vermout te zijn.

@backlink(209797)

Eind zeventiende eeuw fabriceerde wijnkoper én hoofd van het Rotterdamse wijnmakersgilde Willem Pedij zelf de eerste flessen van deze alcoholische versnapering in de Wijnhaven. Nu - ruim 300 jaar later - treden Rogier Wilmink en Jean-Jacques Sliepen in zijn voetsporen met hun Baron Vermouth. Deze handcrafted low alcohol drink is een ode aan de Rotterdamse havenbaronnen die de stad groot hebben gemaakt.

De drank met onder meer bloedsinaasappel, vlierbloesem en mediterrane kruiden drinkt lekker weg en heeft een bittere, maar toch fijne afdronk. Gemixt met tonic of ginger ale is Baron perfect voor in het zomerse zonnetje. Je kunt er natuurlijk ook andere drankjes mee mixen zoals een classic als de Negroni. Fles 75cl / € 28,95

Negroni

- 30 ml gin
- 30 ml Campari
- 30 ml rode, zoete vermout
- IJsblokjes
- Sinaasappelschil als garnering