Zo gaat het eraan toe bij de Amsterdamse seksclub Elvee

We liepen een avondje mee bij bordeel Elvee, een Amsterdamse seksclub die zich opnieuw op de kaart zet met humor, openheid en ludieke acties.

Door: Redactie
Goodlife

Bordelen hebben nog steeds een schimmig imago. De penoze zou er kind aan huis zijn en er zouden dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. De Amsterdamse seksclub Elvee wil af van dat beeld en zet zichzelf opnieuw op de kaart met humor, openheid en ludieke acties. Playboy nam er een kijkje.


Doutzen Kroes twerkt in lingerie voor promovideo
Lees ook:
Doutzen Kroes twerkt in lingerie voor promovideo
Doutzen Kroes twerkt in haar lingeriecollectie op zwoele beats van LL Cool J.

Hans, de taxichauffeur die me naar Club Elvee brengt, heeft het niet zo op de klandizie van het bordeel. ‘Ik zet er wel vaker mensen af, meestal getrouwde kerels. Die moeten ze de ballen eraf hakken. Zoiets doe je niet als je thuis een meisje hebt. Kijken mag, maar eten doe je thuis. En dan voor 300 euro per uur hè. Die vrouwen hebben toch geen gouden kut?’ One night stands seven days a week, staat er op de deurmat voor het pand aan de Amsterdamse Middenweg. Dat is alles wat je van Elvee te zien krijgt, tot je de entree betaalt à 75 euro. Pas dan mag je de luxueuze gentlemen’s club betreden en de ‘working girls’ bewonderen.

Het is nog rustig binnen, op donderdagavond om 22.30 uur. Een man van een jaar of dertig zit aan een van de vier tafeltjes in de ruimte te wachten op zijn vriend, die nog boven is met een meisje. Hij speelt wat met zijn telefoon. Aan de bar tegenover hem en aan de andere tafeltjes zitten een stuk of tien meisjes in strakke jurkjes en met torenhoge stiletto’s te wachten op nieuwe klanten. Brunettes, blondines, meisjes met grote borsten, met bescheiden borsten, slank, voluptueus, blank, donker. De een stijlvol en met weinig make-up, de ander een tikje ordinair met nepwimpers en een decolleté waar je niet omheen kunt.

Lees het hele artikel in de Playboy die nu in de winkel ligt of op Blendle.